Jouw vertrouwenspersoon bij verkeersongevallen of -overtredingen

;

Vertrouw op ons als juridisch adviseur en raadsman in de nasleep van verkeersongevallen of verkeersovertredingen.
Wij beschikken over ruime ervaring in het verdedigen van alle mogelijke betrokkenen: bestuurder, slachtoffer, burgerlijke partijen,… Ook bij verkeersongevallen zoeken we via dialoog en overleg naar de best mogelijke oplossing voor alle partijen.

Verkeersongevallen

Een verkeersongeval leidt naast de materiële, emotionele of lichamelijke schade mogelijk ook tot heel wat juridische gevolgen. Vooral de vraag wie in welke mate aansprakelijk wordt gesteld voor het ongeval, is van groot belang. Mogelijk krijgt een verkeersongeval, zeker bij vluchtmisdrijf of dronkenschap, ook nog een strafrechtelijk staartje. Wij bieden jou als bestuurder, slachtoffer of burgerlijke partij alle bijstand en ondersteuning voor de verdere afhandeling van je ongevallendossier. Zo verdedigen we jouw belangen in de juridische procedures. We onderscheiden ons van andere advocatenkantoren door onze betrokkenheid en engagement. Dit betekent dat we begripvol luisteren en ook klaarstaan met menselijke raad voor een positieve uitweg uit een moeilijke periode.

Verkeersovertredingen

Wanneer je voor een verkeersovertreding moet voorkomen voor de politierechtbank, laat je je best begeleiden door een gespecialiseerde advocaat. Schakel ons zeker in voor snelheidsovertredingen, rijden onder invloed, vluchtmisdrijf,…

We bespreken samen welke aanpak tijdens de procedure jouw belangen het best dient. Je krijgt eerlijk, duidelijk en deskundig advies.

Slachtoffer van een ongeval? Voor een verkeersovertreding voorkomen?

Maak een afspraak bij AdvasAdvocaten voor een eerste adviesgesprek

Website by The Online Nut Company