Begripvol luisteren, nadien helder advies

;

Elke samenwerking met AdvasAdvocaten start met een eerste adviesgesprek. Dit vertrouwelijk gesprek vindt plaats op afspraak. Wij luisteren begripvol naar jouw verhaal en reiken je helder advies aan over de verschillende opties. Bij conflicten waarbij emoties gepaard gaan, overstijgen we de juridische invalshoek en reiken we vanuit onze eigen levenservaring ook menselijke raad aan. Na dit adviesgesprek beslis jij in alle vrijheid of je verder met ons in zee gaat voor het realiseren van de aangereikte oplossingen.

Maak hier je afspraak voor een adviesgesprek

Wij contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak vast te leggen.
Een eerste adviesgesprek kost 65 euro (inclusief BTW).
  Voor welke onderwerpen ben je welkom?

  Als advocatenkantoor specialiseren wij ons in een aantal thema’s, waaronder:

  Hoe verloopt een eerste adviesgesprek?

  Een eerste adviesgesprek neemt een half uur tot maximaal een uurtje in beslag. Het is niet de bedoeling om binnen dit kort tijdsbestek jouw dossier al juridisch in de diepte uit te pluizen.

  Wel luisteren we aandachtig en begripvol naar jouw verhaal. Vervolgens vertellen we uit onze persoonlijke ervaringen en juridische kennis de verschillende mogelijkheden om jouw probleem aan te pakken.

  In eerste instantie kijken we naar de kansen voor dialoog, bemiddeling en onderhandelingen. Vervolgens analyseren we de haalbaarheid en wenselijkheid van een ingebrekestelling of juridische procedures voor de rechtbank.

  Je krijgt ook een transparante toelichting over de erelonen en kosten bij een verdere samenwerking.

  Wat na dit eerste adviesgesprek?

  In sommige situaties is het probleem na dit adviesgesprek al meteen opgelost, andere gevallen vereisen verdere opvolging. In ieder geval beslis jij in alle vrijheid of je verder wilt met ons team.

  Spreekt onze aanpak je aan? Voel je voldoende vertrouwen om met ons samen te werken? In dat geval spreken we opnieuw af en bepalen we samen de aangewezen strategie.

  Jij blijft op elk moment de baas van je dossier en neemt zelf de fundamentele beslissingen over de te volgen stappen. Je mag op ons rekenen voor helder advies én heldere terugkoppelingen in elke fase.

   

   

   

  De prijs van een eerste adviesgesprek bedraagt 65 Euro (inclusief BTW)

  Website by The Online Nut Company