Geëngageerd, betrokken en bekwaam

Met grote trots presenteert Anneliese Simoens haar zorgvuldig samengesteld team van medewerkers. Engagement, betrokkenheid en bekwaamheid vormen de belangrijkste selectiecriteria. Binnen ADVAS werken de advocaten nauw samen. Elk dossier wordt gezamenlijk – en strikt vertrouwelijk – besproken op het wekelijks interne advocatenoverleg. Deze aanpak vergroot de kwaliteit van de dossiers. Vier advocaten weten meer dan één. Samen komen we tot de beste conclusies en adviezen voor onze cliënten.

Daarnaast bouwde ik een netwerk van externe kantoormedewerkers uit, gevestigd te Brussel, Mechelen, Leuven, Antwerpen, Dendermonde, Brugge, Gent…

Anneliese Simoens over haar medewerkers:

Advocaat Veerle Puttemans

“Veerle is sinds 1992 als zelfstandige advocate actief aan de Balie van Brussel. Ze heeft al verschillende jaren een vaste stek onder ons dak  en werkt ook deeltijds voor ons team.  Ze bijt zich graag vast in een dossier waarin ze alle juridische en andere regeltjes ontrafelt. Mede-eigendom is haar echte stokpaardje, maar voor ons kantoor werkt ze op verschillende rechtsgebieden in dossiers, waarbij ze gebruik maakt van haar jarenlange ervaring en expertise.”

Advocaat Freya Roelant

“Reeds tijdens haar studies Rechten aan de VUB konden we al op Freya haar enthousiaste studentenmedewerking rekenen. In oktober 2011 kwam ze als kersvers afgestudeerde advocate ons team vervoegen. Familiaal recht in al haar aspecten bleek al vlug haar grootste passie te zijn, hoewel ze in haar veelzijdigheid ook andere dossiers met alle zorg en stiptheid opvolgt en behandelt.”

Advocaat Jan Van Roy

“Jan studeerde af aan KULeuven in 2016 en is -voorlopig- de enige mannelijke telg van onze advocatenbende. Niet alleen zijn vlotte en leergierige houding, ook zijn vermogen om snel tot de kern van de zaak door te dringen, maken hem een advocaat die door onze cliënten zeer gewaardeerd wordt. Jan bezit de mix van empathie en engagement die een uitstekende veelzijdig raadsman nodig heeft. Hij voelt de mensen perfect aan, ook in de rechtbank.. en dat levert hem veel goede resultaten op. Zijn passie vindt hij in bijstand bij jongeren en daarom gaat zijn interesse ook uit naar werk op de jeugd -en familierechtbank, maar ook in correctionele zaken en dossiers voor de politierechtbank vindt hij zijn gade.”

Administratieve medewerksters Vanessa en Sari

“Sari en Vanessa zorgen ervoor dat het kantoor administratief perfect functioneert. Maar ze doen veel meer dan dat. Als eerste aanspreekpunt – zowel fysiek op kantoor zelf als via de telefoon – voelen ze cliënten en hun noden perfect aan. Wanneer nodig stellen ze mensen gerust en geven ze een bemoedigend woordje. Cliënten zijn ook voor hen in de eerste plaats mensen, en geen nummers.”

Boekhouding Veerle

“Veerle is op kantoor de cijferspecialist. Zij bekommert zich om de volledige boekhouding. Dankzij haar stiptheid en dagelijkse inzet, kunnen wij ons maximaal bekommeren om het welzijn van onze cliënten.”

Website by The Online Nut Company